Näitemängurid näitasid tahet ja taset

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Roela rahvamaja näiteringil Kartoffel oli näitemängupäeval lavastuse “Nelja päev” esietendus, kus selgus, mis juhtub, kui mängitakse päranduse ja armutulega. Ajalehte loeb parima naisnäitleja auhinnaga pärjatud Mare Hirtentreu, jooke serveerib näitlejapreemia pälvinud Armin Dunkel.
Roela rahvamaja näiteringil Kartoffel oli näitemängupäeval lavastuse “Nelja päev” esietendus, kus selgus, mis juhtub, kui mängitakse päranduse ja armutulega. Ajalehte loeb parima naisnäitleja auhinnaga pärjatud Mare Hirtentreu, jooke serveerib näitlejapreemia pälvinud Armin Dunkel. Foto: Marianne Loorents

Lääne-Virumaa näitemängupäev tõi publiku ette kolm truppi ja kolm väga erinevat lugu: suhtedraama, morbiidse muusikali ja krimikomöödia. Näidati harrastusteatrit sõna parimas tähenduses.

Lääne-Virumaa 15. näitemängupäeval Kadrinas, kus võtsid mõõtu Sõmeru näitetrupp lavastusega “Päikesetriip”, Rakvere ­KaRakTer lavastusega “Pidu katku ajal” ja Roela rahvamaja näitering Kartoffel lavastusega “Nelja päev”, mängisid trupid saali hiirvaikseks. Žüriil oli põhjust harrastajaid tunnustada ning vaatajal braavo hüüda.

Näitemängupäeva žüriisse kuulunud Aili Teedla, Üllar Saaremäe ja Indrek Saar olid ühel meelel, et trupid on teinud head ja tulemuslikku tööd ning ka päeva korralduslik pool oli suurepärane. “Väga meeleolukas päev oli,” lausus Indrek Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles