Suusakoondislane Himma tõusis sotsiaalmeedias uuele tasemele

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Martin Himma räägib endast ja näitab enda tegemisi suusatreeningutel ja -võistlustel nüüdsest ka videoblogi vahendusel.
Martin Himma räägib endast ja näitab enda tegemisi suusatreeningutel ja -võistlustel nüüdsest ka videoblogi vahendusel. Foto: Margus Ansu

Koos mitme koondisekaaslasega praegu Austrias Ramsaus treeninglaagris viibiv Lääne-Virumaa lootustandev murdmaasuusataja Martin Himma tegi end pöidlahoidjatele ja toetajatele veelgi rohkem nähtavaks, alustades YouTube'i kanalil videopäeviku pidamist.

Porkunist sirgunud 21-aastast suusameest võib nimetada sotsiaalmeedias häbenemata juba kogenud tegijaks, sest Instagramis hoiab tema tegemistel silma peal ligikaudu poolteist tuhat ja TikToki kontol on lausa 3700 jälgijat.

Himma enda sõnul oli tal vlogimiseks ehk videopäeviku pidamiseks mitu põhjust. "Kõige suurem põhjus on see, et olen eluaeg vaadanud YouTube'i kanalilt väga palju videoid ja mõelnud, et tahaks samuti teha, aga pole kunagi julgenud," rääkis noormees. "Nüüd olen TikTokist saanud julguse kaamera ees rääkida ja aru saanud, et tuleb teha seda, mis endale meeldib. Isegi siis, kui keegi võib alguses sellele imelikult vaadata."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles