Sisukord
Uudised
Paberleht

Põhjakeskuses heljuvad vast avatud söögikohas idamaised aroomid

2 min lugemist
Köögis toimetavad India päritolu kokad. FOTO: Ain Liiva

Põhjakeskuses avas reedel oma seitsmenda söögikoha restoranikett Vaga Mama. Menüüs on Hiina, Tai ja Nepali road.

Restorani juhataja Kamal Chalise tuli Eestisse ammu, töötas ise aastaid kokana ja tunneb väga hästi Rakveret. Ta on olnud ametis Virma pubis ning on konkurentsiga siinses toitlustuses kursis.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Kamal Chalise kinnitas, et Vaga Mama idamaised road erinevad teiste restoranide menüüdes olevatest.

Vastse söögikoha kokad on küll India päritolu, kuid eestlaste maitseeelistustega harjunud, sest on siin elanud ja töötanud mitu aastat. Kamal Chalise rääkis, et Eestis maitsestavad nad roogi siiski mahedamalt kui oma kodumaal.

14.10.2020 16.10.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto