Põhjakeskuses heljuvad vast avatud söögikohas idamaised aroomid

Copy
India päritolu kokad on nõutav tööjõud Eesti maakonnalinnadeski.
India päritolu kokad on nõutav tööjõud Eesti maakonnalinnadeski. Foto: Ain Liiva/Virumaa Teataja

Põhjakeskuses avas reedel oma seitsmenda söögikoha restoranikett Vaga Mama. Menüüs on Hiina, Tai ja Nepali road.

Restorani juhataja Kamal Chalise tuli Eestisse ammu, töötas ise aastaid kokana ja tunneb väga hästi Rakveret. Ta on olnud ametis Virma pubis ning on konkurentsiga siinses toitlustuses kursis.

Kamal Chalise kinnitas, et Vaga Mama idamaised road erinevad teiste restoranide menüüdes olevatest.

Vastse söögikoha kokad on küll India päritolu, kuid eestlaste maitseeelistustega harjunud, sest on siin elanud ja töötanud mitu aastat. Kamal Chalise rääkis, et Eestis maitsestavad nad roogi siiski mahedamalt kui oma kodumaal.

Tagasi üles