Lääne-Virumaale lisandus üks koroonapositiivne

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Koroonaviiruse testimine.
Koroonaviiruse testimine. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ööpäevaga lisandus 33 positiivset koroonaviiruse testi. Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Ida-Virumaale, kus koroonaviirusesse nakatumine tuvastati 14 inimesel.

Jõgevamaale lisandus seitse ja Harjumaale neli, Hiiumaale, Lääne-Virumaale, Pärnumaale, Tartumaale ja Valgamaale üks. Kolmel positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht. Reeglina on sellisel juhul tegemist välismaalasega.

Ida-Virumaa uutest juhtumitest nelja puhul saadi nakkus pereliikmete kaudu, ühel juhul töökohas ning viiel juhul nakatuti koolis. Ühel juhul toodi nakkus sisse Venemaal. Ülejäänud nakatumiste asjaolud on selgitamisel. Lääne-Virumaa juhtumi asjaolud on veel täpsustamisel. Kokku on ida regiooni tööpiirkonnas seitse aktiivset kollet: Kohtla-Järve kooli koldega on seotud 11 ja Ida-Virumaa pereliikmete ja tuttavate koldega kaheksa inimest. Jõhvi kooli koldega on seotud üheksa ja Jõhvi hooldekeskuse koldega 18 haigestunut. Sillamäe kooli koldega on seotud 33 ja nii-öelda meelelahutusasutuse koldega on kokku seotud 10 Kohtla-Järve ja Sillamäe haigusjuhtu. Narva töökoldes on seitse inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles