Seriaalis “Reetur” teeb põgus-mõjusa rolli Heli Napp

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Filmivõtetel käimine on Heli Napile hea võimalus kodust ära käimiseks, sest ta töötab kodu lähedal Läsna rahvamaja juhatajana.
Filmivõtetel käimine on Heli Napile hea võimalus kodust ära käimiseks, sest ta töötab kodu lähedal Läsna rahvamaja juhatajana. Foto: Vladislav Musakko

Läsna rahvamaja juhatajat Heli Nappi saab näha kodumaises seriaalis “Reetur”. Heli Napp rääkis, et kõik tuli väga ootamatult.

“Keegi oli haigeks jäänud ja mulle helistati, kas saan tulla nüüd ja kohe. Õpi tekst ka ruttu pähe,” rääkis ta. “Kuna see oli pühapäev ja mul oli just vaba, mõtlesin, et teen ära.” Talle selgitati paari sõnaga, mis seriaaliga on tegu ja keda kehastada tuleb.

“Tegelikult ma käin hästi palju selliseid sutsakaid tegemas,” ütles rahvamaja juhataja, kes on aastaid osalenud Haljala näiteringis. “Soome seriaali “Bad Apples”, mida Eestis filmiti, otsiti osatäitjaid. Mõtlesin, et kandideeriks pulli pärast. Valitigi välja ja tegin kaasa. Olin kokk hullumajas,” kõneles Heli Napp ja selgitas oma osalemisvajadust: “Minu jaoks on see puhkus. Midagi ei pea ise välja mõtlema, sinuga tegeletakse ja öeldakse, mida teha. Muidu ma ei raatsi väga kodust ära käia.”

Praegu jälgib Heli Napp ise ka spioonipõnevikku “Reetur”, mis põhineb tõsielulistel sündmustel. “Ega ma tegelikult ETV-d põhiliselt vaatangi,” tunnistas ta ja lisas, et sedagi järelvaatamiste alt, kuna päevad on tal tihedad. Mitu tuttavat, kes sama seriaali Jupiteri kanalilt vaatavad, kuna sealt näeb ette järgmisel nädalal põhikanalil näidatavat osa, on talle juba helistanud ja oma üllatust väljendanud. Heli Nappi näeb seriaali “Reetur” viiendas seerias Silvi Leisi rollis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles