NATO lahingugrupp tunnustas Liis Otstavelit

Kristi Ehrlich
, peatoimetaja kohusetäitja
Copy
NATO lahingugrupi ülem Eestis kolonel Paul Clayton andis tänukirja pidulikult Rakvere haigla ravijuhile Liis Otstavelile
NATO lahingugrupi ülem Eestis kolonel Paul Clayton andis tänukirja pidulikult Rakvere haigla ravijuhile Liis Otstavelile Foto: Marianne Loorents

NATO lahingugrupi ülem Eestis kolonel Paul Clayton andis eile tänukirja Rakvere haigla ravijuhile Liis Otstavelile, tunnustades teda silmapaistva tervishoiuteenuse osutamise eest Tapal asuva rahvusvahelise lahingugrupi sõduritele.

“Suur hulk Suurbritannia, Prantsuse ja Taani sõdureid on talle võlgu kvaliteetse ravi koordineerimise ja nõustamise eest. Ta suudab alati üllatada sellega, milliseid jõupingutusi ta teeb, et tagada kõigile Rakvere haiglat külastavatele sõduritele võimalikult hea kogemus,” seisab tänukirjal, mille kolonel Clayton Liis Otstavelile ulatas. Tänukirjaga tuli kaasa ka meenemünt.

Kolonel Paul Claytoni sõnul on Liis Otstaveli naeratus, rõõmus olek ja terav vaimukus muutunud NATO meditsiinimeeskondade seas kuulsaks. Samuti jõuab Liis Otstavel Rakvere haiglast kaugemale, jõulude ajal külastas ta lahingugruppi, et tuua meditsiinikeskusele kingitusi ja kohalikke hõrgutisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles