Rohuaia lasteaed soovib Virumaa Koolitoiduga lepingu lõpetada, sama toitlustajaga on probleeme ka Tapa ja Viru-Nigula vallas

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Valga lapsevanemate pöördumine sedastab, et ajutise teenuseosutaja toiduga lasteaedades ei saa rahule jääda. Foto on illustreeriv.
Valga lapsevanemate pöördumine sedastab, et ajutise teenuseosutaja toiduga lasteaedades ei saa rahule jääda. Foto on illustreeriv. Foto: Marianne Loorents

Rakvere Rohuaia lasteaed teavitas eile õhtupoolikul Virumaa Koolitoit OÜ-d soovist lõpetada toitlustamisleping enne tähtaega. Lasteaia juhataja Ene Nool kinnitas, et läbirääkimised uue toitlustaja leidmiseks käivad, ja kui praegune leping 30 päeva pärast lõpeb, siis lapsed söögita ei jää.

Virumaa Koolitoit OÜ pakutava toidu kvaliteedi ja kogusega pole rahul Rakvere Rohuaia ja Triinu lasteaed, ja nagu pärast vastavasisulise artikli avaldamist Virumaa Teatajas ilmnes, on sama toitlustaja suhtes pretensioone ka Tapa valla kolmes koolis ning kahes lasteaias.

"Rohuaia lasteaed saatis avalduse toitlustamislepingu erakorralise ülesütlemise kohta Virumaa Koolitoit OÜ-le eile välja," kinnitas lasteaia juhataja Ene Nool. "Meie soov on leping 30 päeva pärast lõpetada. Eelläbirääkimised võimaliku uue toitlustajaga käivad. Tagala on kindlustatud, lapsed toiduta ei jää," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles