Raamatukogupäevad täituvad lugude, kirjanike, mängude ja viktoriinidega

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Raamatukogus saab kohtuda nii teoste kui ka autoritega.
Raamatukogus saab kohtuda nii teoste kui ka autoritega. Foto: Ain Liiva

Eile algasid üleriigilised raamatukogupäevad “Kohtume raamatukogus”. Avapäev pühendati Lääne-Virumaal raamatutele kõige klassikalisemal moel: ettelugemispäeval loeti lastele ette nii raamatukogudes kui ka lasteaedades.

“Kuna seekordsed üleriigilised raamatukogupäevad “Kohtume raamatukogus” algavad koolivaheajal, on raamatukogudes toimuvad üritused ja tegevused suunatud eeskätt lastele,” ütles Lääne-Virumaa keskraamatukogu direktor Kaili Õunapuu-Seidelberg.

Lääne-Virumaa raamatukogudes saavad lapsed raamatukogupäevade vältel meisterdada, mängida, viktoriine lahendada ja lugusid kuulata. Mitmel pool toimuvad kohtumisõhtud kirjanike, teadlaste ja teiste põnevate isikutega. Lääne-Virumaa keskraamatukogus saab homme kohtuda atmosfääriteadlase Jüri Kamenikuga ja Laekvere rahvamajas Priit Kuuse ehk Wennaga, 27. oktoobril toimub Varangu raamatukogus kohtumisõhtu kirjanik Ain Kütiga ja Viru-Nigula raamatukogus kirjanik Anneli Lambiga. Haljala raamatukogu korraldab 24. oktoobril perehommiku koos meisterdamise ning juttudega väikestele ja suurtele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles