Sõmeru noortekeskus tähistab täna ümmargust tegutsemisaastat

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Eile kaunistati noorteka peeglisaali peoks ning noorsootöötajad Oxana Nikitina (kõige vasakpoolsem) ja Sirle Pihlak (kõige parempoolsem) lustisid koos lastega õhupallivahus.
Eile kaunistati noorteka peeglisaali peoks ning noorsootöötajad Oxana Nikitina (kõige vasakpoolsem) ja Sirle Pihlak (kõige parempoolsem) lustisid koos lastega õhupallivahus. Foto: Marianne Loorents

Väliselt nurgeline betoonehitis on seest soe ja sopiline. Sõmeru noortekeskus pakub hulgaliselt tegevusi, aga vahel on see hea koht kas sõpradega ajaveetmiseks või ka täiesti omaette olemiseks.

Terve nädala on noortekeskus ehk noortekas rahvast tulvil olnud, sest sünnipäevanädalasse on plaanitud eriti ägedad töötoad. Seinu katvad fotod meenutavad toredaid ettevõtmisi ja täna õhtuks on kutsutud külalised, kellega koos süüakse torti ja kuulatakse kontserti.

Noortekas jääb silma külalisteraamat, mis on tulvil kiidusõnu nii majale kui ka seal tegutsevatele noorsootöötajatele. Väikesest klubinurka surutud noortetoast arenema hakanud keskus pakub praegu mitmekülgseid võimalusi. Sinna on asja nii sportlike kui ka loominguliste kalduvustega noortel, töötajad on valmis murejutte kuulama, mängivad lastega lauamänge ning vajadusel taovad koos poistega jalgpalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles