Tapa käsipallurite selleks nädalalõpuks kavandatud mängud lükkuvad edasi

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Tapa käsipallimeeskonna puuriluku Mikola Naumi (punases) loodetud kaks põnevat tööpäeva väravasuul leedulaste vastu peavad ootama paremaid aegu.
Tapa käsipallimeeskonna puuriluku Mikola Naumi (punases) loodetud kaks põnevat tööpäeva väravasuul leedulaste vastu peavad ootama paremaid aegu. Foto: Ain Liiva

Balti käsipalliliigas pidanuks laupäeval ja pühapäeval toimuma Tapa spordikeskuses kaks põnevusmängu kohaliku tiimi SK Tapa / N.R. Energy ja Leedu tippmeeskondade vahel. Mängijate ja pealtvaatajate ohutuse tagamiseks on need aga teadmata ajaks edasi lükatud.

Käsipalliliidu teatel ei saa Eestisse tulla kumbki algselt siia sõitma pidanud Leedu tiim: ei valitsev Leedu meister Klaipėda Dragūnas ega Kaunase Granitas-Karys.

Põhjuseks on asjaolu, et mõlema meeskonna mängijad on kodumaal puutunud kokku positiivse koroonatesti andnud inimestega, mistõttu otsustas Balti käsipalliliiga juhatus, et antud olukorras ei tohi meeskonnad Eestisse mängudele sõita.

Dragūnas on kuue vooru järel Balti liigas viiendal positsioonil. Nende arvel on neli võitu ja kaks kaotust. Leedu meistrivõistlustelt medaleid noppinud Granitas-Karys paikneb aga kahe võidu ja nelja kaotusega praegu kaheksandal tabelireal. Tapalased asuvad tosina meeskonna konkurentsis kuuest matšist saadud ühe magusa võiduga, mis saadi septembri lõpus numbritega 28:23 Vilniuse Šviesa vastu, kümnendal positsioonil.

Lisaks nimekatele Leedu käsipallihiidudele jäävad nägemata ka tipptasemel õigusemõistjad, sest mängudele olid määratud maailma kahekümne parema vilemehe sekka kuuluvad lätlased Zigmārs Sondors ja Renārs Līcis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles