Elu põrgu väravate vahel. Kui küsid abi, pead olema paksu nahaga

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Pille-Riin Meltsas.
Pille-Riin Meltsas. Foto: Ain Liiva

Tänavu suvel läheb põlema Pille-Riin Meltsase ja Rauno Sirge eramu Tamsalu äärelinnas. See on teine õnnetus noore perekonna elus lühikese aja jooksul. Kolm aastat varem on Pille-Riinil diagnoositud sclerosis multiplex. Järgmine šokk ei lase end kaua oodata – sotsiaalmeedias abi palunud pere saab näpuotsatäie heade sõnade kõrvale kamaluga sõimu ja laimu.

Oma haigusest pole 33-aastane naine avalikult rääkinud, kuid tuleõnnetuse järel tuleb see avalikkuse ette. Nimelt söandab Rauno lähisugulane teha Facebookis üleskutse, kus palub Raunot ja Pille-Riini võimaluse korral abistada, ja selles on nimetatud ka Pille-Riini haigust.

Sotsiaalmeedia hakkab seepeale elama oma räpast elu. Hea sõna ja abipakkumiste kõrval täidetakse Pille-Riini Facebooki kontot lihtlabase sõimuga. Panite maja ise põlema, elektrijuhtmed olid teil kindlasti vanad, “teab” keegi näiteks väita. Ja nii edasi. Need laused pole välja mõeldud. Kaalukalt sõnu valiv Pille-Riin ei suuda ilmselt kõiki labasusi väljagi öelda.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Copy
Tagasi üles