Tervist edendaval basseinitriatlonil näeb Elurõõmu

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Treener Andres Sõbra eesmärk on söösta Kadrina basseinitriatlonil võistkonna Elurõõm avavahetuses vetevoogu, et ujuda 300 meetrit.
Treener Andres Sõbra eesmärk on söösta Kadrina basseinitriatlonil võistkonna Elurõõm avavahetuses vetevoogu, et ujuda 300 meetrit. Foto: Meelis Meilbaum

Täna toimub Kadrinas basseini­triatlon, mille eesmärk on lisaks võitjate selgitamisele innustada inimesi tervislikke eluviise harrastama ning tutvustada triatloni kui põnevat spordiala.

Oma panuse annavad jõuproovi õnnestumisse Kadrina vallavalitsus ja korvpallimeeskond Kadrina Karud, kes osalevad võistlusel tiimide kategoorias. Nende kena nimega ühisvõistkonnas Elurõõm teeb avavahetuses Kadrina spordikeskuse basseinis kolmesaja meetri ujumisega otsa lahti Karude peatreener Andres Sõber.

Temalt võtab teises vahetuses järje üle ja läheb 15 kilomeetrit pikale rattasõidule vallavanem Kairit Pihlak. Kõige lõpuks lähetatakse viimases vahetuses rajale Karude korvpallitiimi mänedžer Raivo Tribuntsov, kelle ülesandeks on näidata võimalikult väledaid jalgu kolm kilomeetrit pikal jooksudistantsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles