Tarvas otsib valemit, kuidas püssirohi lõpuks kuivaks saada

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Tarva korvpallimeeskonna peatreener Juris Umbraško ei näe kolme mängu järel Eesti-Läti ühisliigas põhjust veel häirekella lüüa, kuid märgib, et parandamisruumi rakverlastel jagub.
Tarva korvpallimeeskonna peatreener Juris Umbraško ei näe kolme mängu järel Eesti-Läti ühisliigas põhjust veel häirekella lüüa, kuid märgib, et parandamisruumi rakverlastel jagub. Foto: Marianne Loorents

Korvpalli Eesti-Läti ühisliigas on Rakvere Tarva nime taga tabelis kolme vooru järel null võitu. Viimati jäid virulased alla Pärnu Sadamale, kelle vastu kallutati enda kasuks avapoolaeg, kuid lõpuks anti siiski ohjad käest.

Kolmeteistkümne ühisliigas osaleva meeskonna konkurentsis on ainsad tiimid, kes pole sellel hooajal veel võidu maitset tundnud, Tarvas ja Läti Ülikool. Pärnu Sadam kuulub täisedu, nelja võiduga liidrite hulka. Tabeli teravaimas tipus on Riia VEF, kes on võitnud kõik viis peetud kohtumist.

Pühapäeval suvepealinnas toimunud Tarva ja Pärnu Sadama kohtumises näitasid rakverlased avapoolajal korralikku meeskondlikku mängu. Puhkepausile minnes olid külalised ees 36:30. Seevastu teisel poolajal vahetasid meeskonnad omavahel rollid. Kolmandal veerandajal lubas Tarvas Pärnu Sadamal visata 26 punkti, vastates ise 11-ga. Enne otsustavat, neljandat perioodi seisid seetõttu tablool rakverlaste poolt vaadates numbrid 47:56. Matši lõpusireeni kõlades olid võõrustajad paremad tosina punktiga – 81:69.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles