Tamsalu suusastaadion täieneb rollerirajaga

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Suusalund jääb järjest vähemaks ja mõne aasta pärast võib selline pilt olla haruldus. Majanduslik lahendus võib peituda Tamsalu suusa­staadionile rajatavas rullsuusarajas.
Suusalund jääb järjest vähemaks ja mõne aasta pärast võib selline pilt olla haruldus. Majanduslik lahendus võib peituda Tamsalu suusa­staadionile rajatavas rullsuusarajas. Foto: Vladislav Musakko

Tapa valla järgmise aasta investeeringute plaanis on umbes kilomeetripikkuse asfalteeritud rullsuusaraja ehitamine Tamsalu suusastaadionile.

Rajatis loodetakse valmis ehitada umbes 77 000 euroga, millest ligikaudu 20 000 on valla raha ja 57 360 eurot on võimalik saada riigi tugiteenuste keskuse maakondade arengustrateegiate elluviimise toetusmeetmest. Kinnitus sealt raha saamise kohta on juba olemas.

“Tegelikult on Tamsalu suusastaadioni laiendamine habemega lugu, mis algas mäletamist mööda juba 2008. aastal,” rääkis Tapa vallavanem Riho Tell, kes tegeles selle teemaga ka siis, kui oli ametis omaaegses Tamsalu vallas. “On olemas korralik rekonstrueerimisprojekt, mille elluviimise korral oleks ehitatud staadioni kõrvale uus hoone, paigaldatud tehislumeseadmed ja nii edasi. Paraku Tamsalu vald väljastpoolt toetust ei saanud, konkurentide niisugused projektid hinnati ilmselt paremateks, ja kuna vallal piisavalt omavahendeid polnud, pandi see teema riiulile.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles