Lepna kandi rahvas eelistab spordikeskust

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Lepnal on olemas väljak trenažööridega, kuid unistatakse majast, kus saab sisetrenne teha.
Lepnal on olemas väljak trenažööridega, kuid unistatakse majast, kus saab sisetrenne teha. Foto: Jaana Ant

Esmaspäeva, 12. oktoobri õhtul kogunes Lepna raamatukokku paarkümmend kohalikku, et välja öelda oma mõtted ja seisukohad Rakvere vallavalitsuse eestvedamisel korraldatud aruteluõhtul. Kokkusaamise teema oli “Klubi vs. spordisaal. Mida vajab Lepna kant?” ning valda esindasid seal vallavanem Maido Nõlvak ja vallavolikogu esimees Peep Vassiljev.

“Tõstatati küsimus, mis saab Lepna kortermajade küttest. Mõne aasta eest tegi vald korteriühistutele ettepaneku ehitada katlamaja ja viia kortermajad üle kaugküttele, kuid ühistud ütlesid ära, sest inimesed olid juba oma korteritele küttelahenduse leidnud. Kaugkütte plaan on mõeldav vaid siis, kui kõik majad liituvad,” rääkis Peep Vassiljev.

Koosolekul tuli jutuks ka mitmel pool mujal aktuaalne probleem kassidega, keda nende omanikud päevaks välja jätavad ning kes oma sirtsutamisega autoomanikke pahandavad. “Ega siin ei ole vist muud lahendust kui lasta varjupaigal kassid kokku korjata ning siis on omanike mure need sealt tagasi saada. Loom on ikkagi omaniku vastutada ja see ei ole mõeldav, et nad päeva aeg vabalt igal pool ringi jooksevad,” märkis Vassiljev

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles