Jooksusarja kolmas hooaeg näitas korraldajatele kasvunumbreid

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Maakondlik jooksusari levis Ainar Sepniku (esiplaanil) ja Vahur Leemetsa eestvedamisel ühe etapiga sellel aastal Haljala valda. Seal pakuti suurtele ja väikestele jooksurõõmu Võsul.
Maakondlik jooksusari levis Ainar Sepniku (esiplaanil) ja Vahur Leemetsa eestvedamisel ühe etapiga sellel aastal Haljala valda. Seal pakuti suurtele ja väikestele jooksurõõmu Võsul. Foto: Riho Lüüs

Üheksast etapist koosnenud Lääne-Virumaa jooksusari näitas, et liikumishuvilistest siin kandis puudust pole. Selle tõestuseks loendati hooaja lõpuks kokku ligemale kaks tuhat jooksjat.

Maakondliku jooksusarja vedurid Ainar Sepnik ja Vahur Leemets näitasid taas ilmekalt, et kui on eestvedajad, leidub kaasamõtlejaid ja suudetakse tagada ladus korraldus, osalejate taha asi ei jää.

Mõnes mõttes mängis lõppeva aasta üks peamiseid mõjutajaid, kevadel maad võtnud koroonaviirus, neile isegi trumbid kätte. “Kindlasti oli asju, tänu millele me pigem võitsime,” tunnistas Sepnik. “Eriti aasta lõpus, kui leidsime, et mingitel etappidel oli meil võrreldes varasemaga paarkümmend osalejat vähem. Kui aga võrdlesime enda ja mujal Eestis toimunud jookse, kus osalejaskond oli vähenenud mitte kümnetes, vaid sadades, siis protsentuaalselt kaotust võrreldes ei sobi meil kurta.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles