Tubli praktikant teab professionaaliks kasvamise saladust

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Rakvere ametikoolis IT-süsteemide spetsialistiks õppiv Kevin Deket näitab praktikantide klassi.
Rakvere ametikoolis IT-süsteemide spetsialistiks õppiv Kevin Deket näitab praktikantide klassi. Foto: Erakogu

Rakvere ametikoolis IT-süsteemide spetsialistiks õppiv Kevin Deket jäi eile küll ilma tiitlist "Praktik cum laude", ometi ta võidab. Primend OÜ eestvedajad kroonivad tubli praktikandi panustamise tööpakkumisega. Mis on ühe noore parimaks töötajaks saamise teekonna saladus alal, kus Eesti soovib jõuda maailmaklassi?.

Rakvere ametikoolis IT-süsteemide spetsialistiks õppiv Kevin Deket jäi eile küll ilma tiitlist praktik cum laude, ometi ta võidab. Primend OÜ eestvedajad kroonivad tubli praktikandi panustamise tööpakkumisega. Mis on ühe noore saladus parimaks töötajaks saamise teekonnal alal, kus Eesti soovib jõuda maailmaklassi?.

Kevad 2020. Kevin Deket on oma tööelu alguses, koolis õpitud teooria tuleb särama panna praktikas. Selle seab ta oma ülesandeks. Ta on valmis sajaga panustama. Aga koroonaviirus on hakanud juba vaikselt maailma enesetunnet nõrgestama. Niimoodi, et Sloveenias praktikal olev Rakvere ametikooli õpilane saabub Eestisse tagasi. Ta maandub Primend OÜ-s, oma venna tööandja juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles