Aasta teod ootavad taas konkursile üles andmist

Andres Pulver
, ajakirjanik
Copy
2019. aasta ühisteoks valis rahvas Rakvere ajaloolise Pika tänava uuendamise.
2019. aasta ühisteoks valis rahvas Rakvere ajaloolise Pika tänava uuendamise. Foto: Vladislav Musakko

Maakonnaleht Virumaa Teataja ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liit kutsuvad kõiki juba 18. aastat järjest märkama tublisid tegusid ja nende tegijaid ning neid konkursile “Aasta tegu” esitama, et juba uuel aastal laureaate tunnustada.

Et aasta teo tiitli laureaate saaks jaanuarikuus tunnustada, kutsume kõiki üles hiljemalt 4. detsembriks (kaasa arvatud) kandidaate esitama. Selleks tuleb saata kiri, kus on märgitud tunnustust vääriv tegu ja põhjus, miks tuleks seda esile tõsta, samuti tegija nimi ja kontaktandmed, Virumaa Teataja toimetusse aadressil Laada 27, 44310 Rakvere või meiliaadressil kristi.ehrlich@virumaateataja.ee. Kandidaate võivad esitada nii üksikisikud kui ka organisatsioonid ja asutused.

Lääne-Virumaa aasta teo tiitel antakse välja kahes kategoorias: isikuteo ja ettevõtte/asutuse/organisatsiooni ehk ühisteo kategoorias. Aasta teo valimisel lähtutakse järgmistest kriteeriumidest: eriline edu; vajalik ja kordaläinud suurüritus; oluline ehitis või loominguline saavutus; paik või asi, mida võib pidada 2020. aasta märgiks. Aasta teo tiitli vääriline on tegu või üritus, millest räägitakse ka tulevikus kui märgist kodukülas, -vallas, -linnas, -maakonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles