Vallavolikogu esimehe kõikunud tool jäi püsti

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Tapa volikogu opositsiooni ei paistnud esimehe sõnavõtt veenvat. Alates vasakult Mart Lees, Toomas Uudeberg, Alari Kirt ja Aivi Must.
Tapa volikogu opositsiooni ei paistnud esimehe sõnavõtt veenvat. Alates vasakult Mart Lees, Toomas Uudeberg, Alari Kirt ja Aivi Must. Foto: Marianne Loorents

Eile üritas Tapa vallavolikogu opositsioon avaldada umbusaldust volikogu esimehele Maksim Butšenkovile, kuid avalik hääletamine lõppes 11:11, mis tähendab, et Butšenkov jätkab esimehena.

Üks saadik puudus istungilt, kuid Virumaa Teataja andmetel poleks tema hääl lõpptulemust mõjutanud, kuivõrd ta esindab võimulolijaid. Lisaks üritati Butšenkovi umbusaldada eelarve- ja arengukomisjoni esimehena, kuid tulemus oli täpselt sama nagu tema kui vallavolikogu esimehe umbusaldamisel.

Opositsiooni eestkõneleja Alari Kirt ütles, et eelkõige on mure selles, et volikogu ei juhita kaasavalt ning volikogu opositsioonilised liikmed ei saa kätte kogu neid huvitavat infot. “Keegi ei tohi tunda, et teda survestatakse,” lausus Kirt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles