Lääne-Viru maakonda lisandus nädalalõpul mitu kahekordset sulgpallimeistrit

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Lääne-Viru sulgpallitavasid hoiavad tiitlivõistlustel praegu kogenud mängijad, kes ootavad konkurentsi kasvamist ja noorte lisandumist.
Lääne-Viru sulgpallitavasid hoiavad tiitlivõistlustel praegu kogenud mängijad, kes ootavad konkurentsi kasvamist ja noorte lisandumist. Foto: Erakogu

Rakveres Aqva spordikeskuse väljakutel korraldati nädalalõpul Lääne-Virumaa meistrivõistlused sulgpallis, kus üksikmängus võidutsesid meestest Indrek Kesküla ja naistest Mairi Uiboaed.

Mõlemal mängijal õnnestus kaks päeva väldanud esivõistlustel saavutada veel teinegi meistrikuld: Kesküla teenis selle meespaarismängus koos Veiko Vahtraga ning Uiboaed tüüris tiitlini naispaarismängus ühes Kätlyn Samraga. Kaks kirkaimat medalit võitis samuti Vahtra, kes tuli tšempioniks veel segapaarismängus koos Tiina Kotkega.

Väga pingelises meesüksikmängu finaalis Robert Antropovist jagu saanud Indrek Kesküla lausus, et Rakvere Sulgpalliklubi eestvõttel korraldatud tiitlivõistlustel võis platsil näha mõnusat ja üksteist toetavat seltskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles