Erakonnas pettunud Rainer Miltop pani abilinnapea ameti maha

Copy
Pikaaegse Rakvere abilinnapeana töötamise kogemusega Rainer Miltop (keskel) lubab edaspidigi kodulinna hea käekäigu eest seista ning selle arengusuundi jälgida.
Pikaaegse Rakvere abilinnapeana töötamise kogemusega Rainer Miltop (keskel) lubab edaspidigi kodulinna hea käekäigu eest seista ning selle arengusuundi jälgida. Foto: Ain Liiva

Majandusvaldkonda kureerinud Rakvere abilinnapea Rainer Miltop teatas eile hommikul, et ta astus välja Isamaa erakonnast ja esitas seejärel Rakvere linnasekretärile tagasiastumisavalduse. Uus abimeer selgub lähinädalatel.

62-aastase Miltopi sõnul on tegemist tema personaalse otsusega. “Kuna erakond volitas mind abilinnapea ametikohale, ei ole erakonda kuulumata võimalik abilinnapeana jätkata,” kommenteeris ta.

Rainer Miltop lausus, et ei seostaks lahkumist kuluaarides räägitud keerulise läbisaamisega mõne Isamaa fraktsiooni kuuluva linnavolikogu liikmega. “Võibolla keegi kuskil seostab, aga mina ei oska selle kohta midagi öelda,” rääkis ta. Samas nõustus Miltop, et sammu üheks ajendiks oli üha süvenenud võimuvõitlus. “Ka see [variant] on kindlasti olemas. Vähemalt meie piirkonnas ei ole [Isamaa] enam see erakond, kuhu ma kunagi astusin, ja ausalt öeldes lahingusse nendega minna oleks minu arvates ebausaldusväärne. See on ka minu otsuse põhjus ja ajend.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles