Sõmeru kool saab lehvima panna Ettevõtliku Kooli hõbetaset näitava lipu

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Lääne-Viru arenduskeskuse noorte ettevõtlikkuse programmi juht Anu Oja (vasakul) andis Sõmeru koolijuhile hõbetasemele jõudmise puhul üle hõbedase lipu.
Lääne-Viru arenduskeskuse noorte ettevõtlikkuse programmi juht Anu Oja (vasakul) andis Sõmeru koolijuhile hõbetasemele jõudmise puhul üle hõbedase lipu. Foto: Marianne Loorents

Sõmeru koolipere võttis eelmisel nädalal vastu haridusprogrammi Ettevõtlik Kool hõbetaseme tunnustuse. See tähendab hariduse kvaliteedimärki, tegemist on Lääne-Viru kõige ettevõtlikuma kooliga, kes kasutab uusi õppimismeetodeid, annab lastele rohkem vastutust ja kaasarääkimisõigust.

Kuu aega tagasi teavitas Sõmeru kooli direktor kooliraadio kaudu õpilasi hindamiskomisjoni tulekust ning võimalusest saavutada hõbetase. Kui komisjoni vastus oli teada, küsis mõni laps oma õpetajalt: meie saime hõbeda, aga kes siis kulla sai? Ja teine leidis, et hõbegi on hea.

Kulda seekord keegi ei saanudki ja Sõmeru kool on Lääne-Viru ainuke hõbetasemel õppeasutus. Baastaseme saavutasid aga Rakvere Triinu lasteaed ja Aseri kool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles