Liitlassõdurid läbustasid rongis

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Ehkki Elroni esindaja tunnistas, et reisirongis leidis aset ebameeldiv vahejuhtum, ei peetud seda korrakaitsjate kutsumise vääriliseks.
Ehkki Elroni esindaja tunnistas, et reisirongis leidis aset ebameeldiv vahejuhtum, ei peetud seda korrakaitsjate kutsumise vääriliseks. Foto: Vladislav Musakko, Shutterstock

Laupäeva õhtul olid Tallinna–Rakvere rongi reisijad tunnistajaiks, kuidas paarkümmend inglise keelt kõnelenud noormeest rongis lärmasid, alkoholi tarvitasid ja keegi neist ka oksendas. Igal õhtul Tapale sõitev inimene ütles, et see polnud sugugi mitte esimene kord – sama pilti on ta varemgi näinud.

Paarikümnepealine joviaalne seltskond jäi Virumaa Teatajaga rääkinud inimesele silma juba Tallinnas Balti jaamas. Noormehed, kes suure tõenäosusega on Tapal baseeruvate liitlaste sõjaväelased, rääkisid alguses perroonil ja hiljem rongis valju häälega, tarvitasid alkoholi ja olid silmanähtavalt purjus.

“Rongi klienditeenindaja palus neil alkoholipudelid ära panna, aga nagu ta minema läks, trimpasid noormehed edasi,” rääkis hilisõhtune rongireisija. “Lisaks oli keegi neist oksendanud ja klienditeenindaja pidi nende järelt koristama. Tapal läksid nad maha ja mõni neist ei püsinud hästi jalul – palju ei puudunud, et üks oleks kukkunud vastu peatuses seisvat rongi, teine perroonilt alla. Mõnel sõbral oli rohkem aru peas ja nad kantseldasid oma tasakaalu kaotanud seltsimehi.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles