Kaks virulast said kutse meeste käsipallikoondisse

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Potentsiaalset käsipallikoondise debütanti Vahur Oolupit on kutsutud koondise juurde harjutama varemgi, kuid ametlikes mängudes pole ta veel koosseisu pääsenud.
Potentsiaalset käsipallikoondise debütanti Vahur Oolupit on kutsutud koondise juurde harjutama varemgi, kuid ametlikes mängudes pole ta veel koosseisu pääsenud. Foto: Ain Liiva

Sellel nädalal algavad 2022. aasta Euroopa käsipalli meistrivõistluste otsustava valiksarja mängud. Eesti meeskonna vastased on sel turniiril Austria, Saksamaa ning Bosnia ja Hertsegoviina.

Esimesena kohtutakse täna õhtul Grazis selle aasta alguses toimunud EM-i kaheksanda koha omaniku Austriaga. Pühapäeval võetakse omakorda Tallinnas Kalevi spordihallis vastu eelmise EM-i viies tiim, kahekordne Euroopa meister Saksamaa.

Esmaspäeval treeningutele kokku tulnud Eesti koondisse said kutse 16 pallurit, kelle hulgas on kaks Lääne-Viru mängumeest: Vahur Oolup (SK Tapa / N.R. Energy) ja Kaspar Lees (HC Tallas). Koroonaviiruse põhjustatud kitsenduste, vigastuste või samal ajal koduliigades toimuvate mängude tõttu jääb eemale mitu tippu eesotsas Dener Jaanimaa ja Mait Patrailiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles