Veneveres lahendatakse sudokusid ja näeb vahvaid vappe

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Eerik Lumiste on viimaste aastate Lääne-Virumaa meister sudokude lahendmises. Laupäeval korraldab ta koos Jaanus Laidnaga kodukandis Veneveres turniiri, mille raskustase on kõigile nutti mööda.
Eerik Lumiste on viimaste aastate Lääne-Virumaa meister sudokude lahendmises. Laupäeval korraldab ta koos Jaanus Laidnaga kodukandis Veneveres turniiri, mille raskustase on kõigile nutti mööda. Foto: Jaanus Laidna

Laupäeval toimub Venevere rahvamajas sudokusõprade turniir, kuhu oodatakse kella 11-ks kõiki huvilisi sudokusid lahendama.

"Teeme paar turniiri aastas, aga üldiselt valitseb sudokuharrastajatel mängupõud," rääkis turniiri koos järvalase Jaanus Laidnaga korraldav kogenud Lääne-Virumaa sudokude lahendaja Eerik Lumiste. Tema sõnul käib Venevere turniiridel tavapäraselt ajusid ragistamas paarikümne inimese ringis.

Seekordne turniir pole Lumiste sõnul sugugi keeruline ja sobib kenasti algajatele. "Aga on ka natuke raskemaid sudokusid, kuid üle jõu ei käi need kindlasti kellelegi," lisas ta ja märkis, et kui läheb hästi, siis liitub teiste osalejatega selle ala maailmameister Tiit Vunk Suure-Jaanist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles