Põhjakeskus kutsub isadepäeva autoseiklusele

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Autoseiklus algab ja lõppeb Põhjakeskuse peasissepääsu ees. Seikluse kontrollaeg on neli tundi, millest kolm tundi on normaalaeg ja sellele järgneb kaks 30-minutilist lisaaega.
Autoseiklus algab ja lõppeb Põhjakeskuse peasissepääsu ees. Seikluse kontrollaeg on neli tundi, millest kolm tundi on normaalaeg ja sellele järgneb kaks 30-minutilist lisaaega. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Põhjakeskus ja Seiklusministeerium korraldavad isadepäevale pühendatud autoseikluse Rakvere ümbruses. Stardiaja ja -päeva saab ise valida, autoseiklus kestab 7.–15. novembrini.

Rajal on 60 põnevat ja harivat kontrollpunkti, mis on märgitud kaartidel, mida saab Põhjakeskusest Coffee In’i ja Yo! külmutatud jogurti ühiskohvikust. Kaart on võimalik ka ise välja printida – fail saadetakse seikluspäeva hommikul registreerimisel kasutatud meiliaadressil. Iga kontrollpunkti kohta on äpis küsimus, millele leidub vastus kohapeal. Vastus tuleb sisestada seikluse äppi.

Rakvere Põhjakeskuse peasissepääsu ees saab äpist seikluse käima panna ja samas kohas ka hiljem lõpetada. Esikolmikut autasustab Põhjakeskus kinkekaartidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles