Isa Ivo, kolm poega ja tütar

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Perekond Dreifeldt tähistab homset isadepäeva koogiga. Ronald (üleval vasakul), kaksikud Magnus ja Anne Lotta, ema Triin, Lars, koer Hiro ja isa Ivo naudivad koosolemist.
Perekond Dreifeldt tähistab homset isadepäeva koogiga. Ronald (üleval vasakul), kaksikud Magnus ja Anne Lotta, ema Triin, Lars, koer Hiro ja isa Ivo naudivad koosolemist. Foto: Marianne Loorents

Super isa oma neljale lapsele. Niimoodi ütleb üks suurepärane paps teise isa kohta. Jutt käib Ivo Dreifeldtist, kelle käsivartele on ruunikirjas maalitud tema nelja lapse nimed.

Pool aastat on Ivo Dreifeldt (46) Atlandi ookeanil seilanud, kui järjekordsel Skype’i-vestlusel ütleb tema tookord pisike poeg Ronald (praegu 15): “Mäletad, issi, kui sa kodus olid ...” Sellest aitas. “Mõtlesin, et nüüd on kõik,” meenutab Ivo Dreifeldt. Oligi, 2009. aastal. See hetk on meeles ka abikaasa Triinul.

Praegu maailmamerede merekaru mere kutset ei kuule. Kalal ta oma nelja lapsega käib, kuid sealgi tabab teda ebaõnn. “Sel suvel Emajõel jäin ainult mina noosita. Küllap karma,” nendib Ivo. Õnne on tal olnud mujal. Ivo pole tollast mehelikku otsust kahetsenud. Ta on olnud hea isa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles