Täna on e-smaspäev

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
E-smaspäev toimub iga maikuu ja novembrikuu teisel esmaspäeval.
E-smaspäev toimub iga maikuu ja novembrikuu teisel esmaspäeval. Foto: Luciano De Polo/Panthermedia/Luciano De Polo

Täna, 9. novembril toimub Eesti E-kaubanduse Liidu korraldatav e-smaspäev, mis koondab 24 tunniks veebilehele www.esmaspaev.ee sooduspakkumisi rohkem kui varasematel aastatel – pea 220 Eesti e-poelt. Lisaks toetab e-smaspäev tänavu projekti "Igale koolilapsele arvuti".

Eesti E-kaubanduse Liidu juht Tõnu Väät nendib, et kui see aasta on pea kõikidele väljakutseterohke, on e-poodide aasta olnud pigem positiivne.  

Tänavu on e-smapäevale lisandunud ka heategevuslik mõõde. E-kaubanduse liidu eesmärk on koguda e-smaspäeva raames vähemalt 10 000 eurot ning aidata lastekaitse liidul soetada kasutatud arvuteid, mis lähevad peredesse, kus on kolme koolilapse peale vähem kui üks arvuti. Projekti toetamiseks on üle 75 Eesti E-kaubanduse Liitu kuuluvat e-poodi teinud juba annetuse ja kannavad kampaania lehel märgist "Toetab lastekaitse liitu!". Oma panuse saavad projekti anda ka e-ostlejad – iga tänase e-smaspäeva (www.e-smaspaev.ee) lehe külastaja eest toetavad Eesti E-kaubanduse Liit ja aktsioonis osalevad e-poed projekti 10 sendiga.

Eriolukorras kodanikualgatusena sündinud liikumise "Igale koolilapsele arvuti" abil on endale arvuti saanud enam kui 1500 last, kuid nimekiri peredest, kellel on raskusi vajalike seadmete soetamisega, on endiselt pikk. 

E-smaspäev on Eesti E-kaubanduse Liidu korraldatav Eesti e-poodide 24-tunnine ühisaktsioon, kus Eesti kaupmehed tutvustavad oma kaubavalikut sooduspakkumiste, kingituste või tasuta tarne kaudu. E-smaspäev toimub iga maikuu ja novembrikuu teisel esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles