Rakvere abilinnapeaks saab ilmselt Kert Karus

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Kert Karus saab ilmselt Rakvere uueks abilinnapeaks.
Kert Karus saab ilmselt Rakvere uueks abilinnapeaks. Foto: Ain Liiva

Erakonna Isamaa Rakvere osakonna juhatus esitab Rakvere abilinnapea kandidaadiks linnavolikogu majanduskomisjoni esimehe Kert Karuse.

Vastavalt koalitsioonileppele kuulub üks abilinnapea ametikoht Rakveres erakonnale Isamaa, kuid selle esindaja Rainer Miltop lahkus mäletatavasti omal soovil ametist.

"Otsustasin kandideerida abilinnapeaks, sest see annab võimaluse teha midagi olulist ja praktilist linnaelanike heaks," lausus Kert Karus. "Olen linnaelanikelt saanud valimistel tugeva mandaadi ning see usaldus julgustas mind seda otsust tegema, et loobuda senisest pikaaegsest tööst justiitsministeeriumis."

Kert Karus kogus viimatistel kohalikel valimistel Rakveres 155 häält, mis oli 11. tulemus.

"Minu tähtsaimaks ülesandeks abilinnapeaametis on tagada sisuline, avatud ja kvaliteetne koostöö linnavalitsuse, volikogu ning volikogu majanduskomisjoniga, mis on suunatud Rakvere linna parema konkurentsipositsiooni saavutamiseks naaberomavalitsuste ees," kommenteeris Karus.

Isamaa Rakvere osakonna juht Ain Suurkaev lausus, et võimul ei tule olla, vaid tegutseda. "Konkurents omavalitsuste vahel uute elanike saamise ja ettevõtluse tekkimise hoogustamiseks vajab suuremat ambitsiooni," ütles ta. "Arutelud lahenduste leidmiseks poliitilise võimu tasandil tuleb avada."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles