Rakvere–Haljala puhastamata kergliiklustee tekitas küsimusi

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Piinlikult puhas: juba mõni aeg tagasi pöördus inimene Rakvere valda murega, et Rakvere–Haljala kergliiklustee on lehtede koristamata jätmise tõttu libe. Tulemuseta. Virumaa Teataja pöördumine tõi lahenduse.
Piinlikult puhas: juba mõni aeg tagasi pöördus inimene Rakvere valda murega, et Rakvere–Haljala kergliiklustee on lehtede koristamata jätmise tõttu libe. Tulemuseta. Virumaa Teataja pöördumine tõi lahenduse. Foto: Ain Liiva

Esmaspäeval oli Rakvere–Haljala kergliiklustee lehtede ja vihmasadude tõttu nii libe, et ohtlik sportimis- ja kõndimispaik pani inimese küsima, kes ja kui palju peaks tee eest hoolt kandma. Pöördumine jäi vastuseta. Ajakirjaniku küsimuste peale sai tee eilseks kui võluväel puhtaks.

Rakvere–Haljala kergliiklustee on suurepärane rajatis, aga teele langenud sügislehed olid komposteerumisfaasis ja see tähendas, et tee oli muutunud erakordselt libedaks. Inimene oli mures ohutuse pärast ja see oli pannud teda ka Rakvere valla poole pöörduma. Juba mõni aeg tagasi. “Teatud hooldus- ja korrashoiukulutusi võiks teha,” lausus ta.

Selle nädala alguses oli tema sõnutsi olukord endine, mis pani teda arvama, et korrashoid pole vastavalt vajadusele tagatud, selle korrapärasus on puudulik. “Kui keegi saab selle hoolduse eest raha, on see väga teenimatult makstud raha. Kui tellitakse vajaduspõhiselt, on see halb korraldus,” rääkis tee kasutaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles