Tervisekeskuste uksed lähevad peagi lukku

Copy
Kadrina tervisekeskuses on töökorraldus samasugune, nagu oli kevadel: patsiendid registreerivad end arsti vastuvõtule, haiged juhuslikult tervisekeskusesse ei satu. Nii käib töö mujalgi.
Kadrina tervisekeskuses on töökorraldus samasugune, nagu oli kevadel: patsiendid registreerivad end arsti vastuvõtule, haiged juhuslikult tervisekeskusesse ei satu. Nii käib töö mujalgi. Foto: Ain Liiva

Et perearsti juurde pääseda, tuleb aeg telefonitsi või meilitsi kokku leppida, minna kohale võimalikult täpselt oma vastuvõtuajaks ja kanda maski.

Koroonaviiruse leviku laienemise tõttu otsustasid Rakvere tervisekeskuse arstid alates järgmisest nädalast patsientide vastuvõtutingimusi muuta. “Ilmselgelt peame minema enam-vähem samale režiimile, mis meil oli kevadel,” ütles Rakvere tervisekeskuse arst Kersti Veidrik.

“Meie esimese ja teise korruse uksed lähevad lukku, nagu olid kevadel. See tähendab seda, et tuleb helistada perearsti kabinetti, leppida kokku vastuvõtuaeg, tulla võimalikult täpselt kohale ning ukse tagant helistada uuesti oma pereõele, kes laseb patsiendi sisse.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles