Virumaa Koolitoidu lõunasöökide kvaliteet on paranenud

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Söögiaeg lasteaias. Pilt on illustratiivne
Söögiaeg lasteaias. Pilt on illustratiivne Foto: Marianne Loorents

Pärast suurt pragamist ajakirjanduses ning lepingupartnerite otsesuhtlust on paranenud Virumaa Koolitoit OÜ-s valmistatud lasteaia- ja koolilõunate kvaliteet, seda kinnitavad nii Tapa valla kui ka Rakvere Triinu lasteaia esindajad. Samas on Aseri kool ja Rakvere Rohuaia lasteaed koostöö selle toitlustajaga lõpetanud.

Koolilõunaid valmistava firma juhatuse ainus liige Jaana Reissaar ei vasta aga kahjuks jätkuvalt Virumaa Teataja telefonikõnedele ega meilidele. Virumaa Teataja kirjutas Rakvere lasteaedade lõunasöökide halvast kvaliteedist esimest korda 20. oktoobril. Pärast esimese artikli avaldamist ilmnes, et Virumaa Koolitoit OÜ-s valmistatud lõunasöökidega ei oldud rahul mitte ainult Rakveres, vaid ka Tapa ja Viru-Nigula valla haridusasutustes, kus teenust osutas sama firma.

Tapa vallas kippus asi korraks isegi poliitiliseks võitluseks kiskuma: võimukoalitsiooni kuuluv keskerakond teatas oma Facebooki kontol, et nemad tõstatasid teema juba hea mitu aastat tagasi, kuid nende poliitilised vastased ei soovinud sellega tegeleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles