Maskikandmise kohustus tekitab inimestes palju segadust

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Esmaspäevast peab siseruumides ja ühissõidukites kandma maski, jõustub ka 2+2-reegel. Ettevõtte ja omanimelise toidukaupade jaeketi omanik Oleg Gross ütles, et maski ostmise kulu peavad inimesed ise tegema ja mõistma, et olukord on selline, kaupluse personali peale pole mõtet pahandada.
Esmaspäevast peab siseruumides ja ühissõidukites kandma maski, jõustub ka 2+2-reegel. Ettevõtte ja omanimelise toidukaupade jaeketi omanik Oleg Gross ütles, et maski ostmise kulu peavad inimesed ise tegema ja mõistma, et olukord on selline, kaupluse personali peale pole mõtet pahandada. Foto: Meelis Meilbaum

Koroonaviirus levib väsimatult ja jõudsasti. Esmaspäevast peavad inimesed siseruumides ja ühissõidukites kandma maski, jõustub ka 2+2-reegel. Maski kandmist peetakse vajalikuks, ometi kaasneb nõudega palju küsimusi.

Teatris ja kinos tuleb samuti kanda maski või katta nina ja suu. Rakvere teatrijuht Velvo Väli nentis, et maski on nad soovitanud külastajatel kanda ammu, aga valitsuse nõudes on palju vastukäivat infot.

“Enne kui valitsus pole suutnud seda juriidilisse keelde panna, on raske midagi öelda,” lausus Väli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles