Masinatöösturid vahetasid mõtteid

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Anti Puusepp (vasakul) tutvustas kokkusaamisel rühmale kodumaakonna tööstusettevõtete esindajatele ja külalistele kaugemalt Palmse Mehaanikakoja tegemisi.
Anti Puusepp (vasakul) tutvustas kokkusaamisel rühmale kodumaakonna tööstusettevõtete esindajatele ja külalistele kaugemalt Palmse Mehaanikakoja tegemisi. Foto: Eesti Masinatööstuse Liit

​Lääne-Viru arenduskeskuse eestvedamisel ja koostöös Eesti Masinatööstuse Liiduga (EMTL) toimus neljapäeval Palmses maakondlik masina- ja metallitöösturite kohtumine, kus arutati sektori arenguperspektiivide ja koostöövõimaluste üle.

Masinatööstuse roll Lääne-Viru majanduses on oluline, kuivõrd annab teistega võrreldes töötaja kohta suurima müügitulu ja ekspordi osakaalu. Lisaks on sektoris esindatud ettevõtted ülekaalukalt kõrgema tasemega palgamaksjad.

Swedbanki tööstusettevõtete osakonna juhataja Raul Kirsimäe rääkis masina- ja metallitööstuse sektori olukorrast ja võimalustest tulevikus ning andis soovitusi, kuidas koroonakriisi tingimustes toime tulla. TB Worksi juhatuse liige Veiko Tõnso andis ülevaate eksporditurgudel toimuva kohta nende ettevõtte pilgu läbi ning ­EMTL-i esindajad Triin Ploompuu ja Priit Lind tutvustasid erialaliidu peamisi funktsioone, tegemisi ja tulevikuväljavaateid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles