Spordisõbrad võivad jõulude eel maiustada korvpalliga

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Maski kandnud Rakvere Tarva meeskonna maskoti pilgu all allkirjastasid Eesti korvpalli karikavõistluste finaalturniiri korralduslepingu samuti maskis Rakvere linnapea Triin Varek ja Eesti Korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi.
Maski kandnud Rakvere Tarva meeskonna maskoti pilgu all allkirjastasid Eesti korvpalli karikavõistluste finaalturniiri korralduslepingu samuti maskis Rakvere linnapea Triin Varek ja Eesti Korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi. Foto: Marianne Loorents

Kui ilmaelu koroonaviiruse tõttu lähema kuu aja jooksul päris hukka ei lähe, siis võõrustab Lääne-Viru maakonnakeskus detsembri teises pooles meeste Paf Superkarika ja Eesti korvpalli karikavõistluste finaalturniiri mänge.

Kolmandat korda viimasel kümnendil Rakveresse jõudval korvpalli karikavõistluste finaalturniiril selgitatakse võitjad 18.–20. detsembrini kuues noorte võistlusklassis. Samas kroonitakse naiste ja meeste karikavõitja. Vastava kokkuleppe allkirjastasid eile Eesti Korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi ja linnapea Triin Varek.

Keio Kuhi lausus, et praegu ollakse harjutud olukorraga, et seni, kuni pole uut infot, tuleb elada nende teadmistega, mis on. “Loomulikult oleme kuulanud mõtteid piirangutest ja jälgisin ka viimast valitsuse pressikonverentsi teadmisega, et võibolla tuleb sealt mingisugune piirang. Õnneks seda ei tulnud,” rääkis ta. “Arvan, et see on meie, sealhulgas Rakvere Tarva tubli töö, et [spordivõistluste korraldamisel kehtestatud] piirangutest on kinni peetud. Pealtvaatajad on vastutustundlikud – järgivad ennetusmeetmeid, kannavad maske ja desinfitseerivad käsi. Samamoodi käitudes saame loodetavasti need mängud ära mängida.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles