Seakasvataja Ants Ossip pälvis aumärgi Eestimaa Heaks

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Ants Ossip (ees vasakul) 2017. aastal põllumajandussektori üritusel.
Ants Ossip (ees vasakul) 2017. aastal põllumajandussektori üritusel. Foto: Marko Saarm

Pärnus toimunud põllumeeste ja talunike tänuüritusel tunnustati Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja aumärgiga Eestimaa Heaks inimesi, kes on oma silmapaistva tegevusega andnud olulise panuse Eesti maamajanduse edendamisse. Aumärgi pälvis Lääne-Virumaal tegutsev Ants Ossip, kes on Vinimex OÜ juhatuse liige ja omanik.

Ants Ossip ütles, et ei saanud pidulikul sündmusel ise osaleda, kuna toibub raskest seljaoperatsioonist. "Lugesin ise ka alles," rääkis kodusel ravil viibiv mees ja lisas, et ei osanud küll tunnustust oodata. "Aga niisuguseid asju ei oskagi kunagi oodata. Teed nagu igapäevast tööd ja südamega oled selle kallal. Püüad seda Eesti asja ajada, et oleks meil kõigil parem elu. Eks selle nimel on saanud rügada," kõneles Ants Ossip. 

Kolleegid peavad teda seakasvatussektori raudvaraks, kes on väsimatu töörügaja, põhjalik ja usaldusväärne koostööpartner. Ta on Eesti Tõusigade Aretusühistu liige, teenekas Eesti maaelu edendaja. Ta osaleb aktiivselt aretustöös, olles olnud ka ühistu nõukogu mitme koosseisu liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles