Korvpalli-Tarvas võitis kolmanda mängu jutti

Virumaa Teataja
Copy
Rakvere Tarva korvpallitiim on peatreener Juris Umbraško juhendamisel leidnud hea rütmi ja võitnud Eesti-Läti ühisliigas järjest kolm kohtumist.
Rakvere Tarva korvpallitiim on peatreener Juris Umbraško juhendamisel leidnud hea rütmi ja võitnud Eesti-Läti ühisliigas järjest kolm kohtumist. Foto: Marianne Loorents

Rakvere Tarvas jätkas reedel võidukat seeriat Paf Eesti-Läti korvpalliliiga põhiturniiril, alistades kodusel Kastani Arenal pealinlaste TalTechi 82:68 (48:36).

Kui külalised kontrollisid paremini lauavõitlust ja noppisid ründelauast lausa 16 palli, siis ülejäänud statistilised näitajad kaldusid selgelt rakverlaste kasuks.

Tarva mänguvankrit vedasid Egert Haller 20, Kristaps Gluditis 16, Kaido Saks 15 ja Riley Hayes 14 punktiga.

Kolmikduublile lähedal olnud Devin Lee Harris kostitas vastaseid üheksa punktiga, jagas kaaslastele sama palju korvisööte ning sooritas viis vaheltlõiget. Tema ja Hayes noppisid kumbki ka seitse lauapalli.

TalTechi poolel paistis enim silma Jaan Puidet, kelle kontosse läksid 15 punkti ja 11 lauapalli. Erik Keedus lisas 14 punkti.

Koroonaviiruse leviku suurenemise tõttu otsustas Paf Eesti-Läti korvpalliliiga juhatus sellel nädalal, et võistlussarja põhiturniiril kahe naaberriigi meeskonnad omavahel ei mängi ning matše jätkatakse riikide sees.

Põhiturniiril mängitakse kokku kuus ringi. Play-off'i formaadi osas esialgu selgust pole.

Tarvas on ühisliiga Eesti alagrupis kogunud seitsmest kohtumisest kolm võitu, millega meeskond hoiab BC Kalev / Cramo (5 võitu – 1 kaotus), Pärnu Sadama (6 – 2), Rapla Avis Utilitase (5 – 5) ja Tartu Ülikool Maks & Mooritsa (3 – 3) järel viiendat positsiooni. Neile järgnevad TalTech (2 – 5) ja Tallinna Kalev / TLÜ (2 – 6).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles