Lääne-Virumaale lisandus kaks uut positiivset testitulemust

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Bussis peaks kandma maski.
Bussis peaks kandma maski. Foto: Marko Saarm

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5287 koroonaviiruse proovi, neist esmaseid positiivseid oli 186.

Lääne-Virumaale lisandus kaks uut positiivset testitulemust ja naabermaakonda Ida-Virumaale 23. Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 108 inimesel.

Lääne-Virumaa kaks nakkusjuhtu on välja selgitamisel. Ida-Virumaale ööpäevaga lisandunud nakkusjuhtudest kaheksa puhul sai inimene viiruse pereliikmelt ja kahe puhul töökohast. Ühel juhul saadi nakkus koolist. Ühel juhul nakatuti vanglas, ühel juhul huvitegevuse käigus ning ühel juhul kaitseväes. Ülejäänud juhtumite asjaolud on täpsustamisel.

16. novembri täpsustatud info: Ida-Virumaale lisandunud 14 juhul nakatuti pereringis, seitsmel korral nakatuti töökohas ja kolmel korral tuttavate kaudu. Kahel juhul nakatuti koolis ja kahel huvitegevuse käigus. Ühel juhul nakatuti lasteaias, üks juhtum oli sisse toodud ning üks inimene nakatus vanglas.

Terviseameti ida regiooni tööpiirkonnas on 13 aktiivset kollet. Kokku on koolikoldeid neli: Sillamäel kaks, Kohtla-Järvel üks ja Jõhvis üks. Lasteaiakolletest üks on Narvas ja teine Kohtla-Järvel. Töökohakoldeid on viis: üks Narva-Jõesuus, üks Sillamäel, üks Narvas, üks Jõhvis ja üks Tapal. Viru vangla koldes on 233 inimest, Narva jäähokikoldes 76.

Ida regionaalosakonna jälgimisel on üle 4000 inimese, kellest haigestunuid on 657.

Haiglaravil viibivaid COVID-19 patsiente on Eestis 85.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles