Uus hoone päästab Rakvere

Copy
Lembit Kaljuvee.
Lembit Kaljuvee. Foto: Kasper Mäe

Meie linna elukeskkond on viimase 30 aastaga väga tublisti arenenud. Rakvere on mõnus väike linn, kus on puhas õhk, piisavalt rohelust, kraanist tuleb Eesti parima kvaliteediga joogivesi.

Linn näeb järjest parem välja – elanikud on pühendunult oma kodusid ja ettevõtteid korrastanud. Abi on olnud ka riigi pakutavatest meetmetest: Rakverel on hea võimalus olla esimene Eesti linn, kus kõik kortermajad on tänapäevaselt uuendatud. Tubli on olnud ka linnavalitsus, kes on korrastanud ja uuendanud meditsiini- ja haridusasutused, kultuuriasutused, teatrikompleksi jne. Peaaegu kogu kesklinn on saanud tänapäevase ja huvitava väljanägemise, milles on oma osa ka ettevõtjatel, kelle rajatud vaba aja sisustamise, puhkamise ja sportimise võimalused on maailmatasemel, mida näitab ka kasvav turistide arv ja nende arvamus meie linnast. Kindlasti saab seda positiivset nimekirja pikalt jätkata.

Võiksime olla nii eduka väikelinna kuvandiga, et vastupidi teistele väiksematele maakonnakeskustele pöörduks siin rahvaarv kasvule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles