Robert Viiber: "See on meile kui kolmas hooaja algus"

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rakverest sirgunud võrkpallur Robert Viiber (vasakul) lubati koos tiimikaaslastega Tšehhi meistriliigas tagasi väljakule.
Rakverest sirgunud võrkpallur Robert Viiber (vasakul) lubati koos tiimikaaslastega Tšehhi meistriliigas tagasi väljakule. Foto: Kocouři Příbram

Kuu aega väldanud võistluspausi järel läinud laupäeval taas väljakule lubatud Tšehhi võrkpalli meistrisarja meeskonnad jätkavad hoolimata riigis usinalt levivast viirusest mänge kodustel tiitlivõistlustel. Rakverlasest Eesti koondise sidemängija Robert Viiberi tiim Příbram sai viimati kolmes geimis lüüa Libereci Duklalt.

23-aastane Viiber lausus, et vaid poolteist nädalat enne meistrisarja mängudega jätkamist pallitreeningutele naasmine oli keerukas. "Aga eks see on enamikul tiimidel sama," lisas ta. "Ainult rikkamad klubid käisid naaberriikides trenni tegemas ja neile ei ole see koroonapaus erilist jälge jätnud."

Klubis põhisidemängija rolli täitev rakverlane tähendas enda enesetundest ja vormist rääkides, et tema kehaline üldseisund tundub üpris hea ning ka pallitunnetusega on lood korras. "Olin hullemaks valmis," tunnistas ta. "Vaimselt oli kõige raskem. See on meile kui kolmas hooaja algus."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles