Naine küttis litsaka mehe tagumiku kuumaks. 90 aasta eest Virumaal

Andres Pulver
, ajakirjanik
Copy
Carl Sarap jõudis oma kaameraga Uljaste järve äärde mõni aasta hiljem, kui Liisa Edile vitsa oli andnud. Aga küllap elasid nad ka siis sealsamas.
Carl Sarap jõudis oma kaameraga Uljaste järve äärde mõni aasta hiljem, kui Liisa Edile vitsa oli andnud. Aga küllap elasid nad ka siis sealsamas. Foto: SA Virumaa Muuseumid

Omal ajal jõudis kohtulaua ette ikka päris kummalisi lugusid. No ikka nii, et loe ja imesta. Mõni sobiks pigem naljanurka, mitte tõsiste uudiste hulka.

Pada vallas Uljastel elas keskealine abielupaar, mehel nimeks Edi ja naisel Liisa. Omavahel nad enam eriti läbi ei saanud ja lõpuks viis see paari kohtu ette.

Nimelt meeldis Edile üle aisa lüüa ja võõraste neidudega tiiba ripsutada, millega aga Liisa kuidagi leppida ei tahtnud. Korra juhtus nii, et kui Edikene hakkas taas tädiranda minema, liiter taskus ja lambakints pruudile külakostiks kaenla all, võttis tragi Liisa südame rindu, rabas armupalavikus oleva abikaasa haokoole kõhuli, paljastas ta tagumiku ja hakkas vitsaga Edikese patust keha tohterdama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles