Ülle Lichtfeldt annetab Rakvere jõulukuuse eest saadava raha LGBT+ filmifestivalile (12)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Ülle Lichtfeldt kinnitas, et tema maal kasvanud kuusk oli perele emotsionaalse väärtusega, kuid samas on tal hea meel, et puu valmistab nüüd jõulurõõmu kogu Rakvere rahvale.
Ülle Lichtfeldt kinnitas, et tema maal kasvanud kuusk oli perele emotsionaalse väärtusega, kuid samas on tal hea meel, et puu valmistab nüüd jõulurõõmu kogu Rakvere rahvale. Foto: Marianne Loorents

Näitleja Ülle Lichtfeldti ning praegu rohkem poliitiku kui näitlejana tuntud Indrek Saare kodutalu lähistel Viitnal kasvanud kuusest sai Rakvere Keskväljaku jõulukuusk. Koos puuga püstitati platsile kamalutäis irooniat.

Abikaasad Lichtfeldt ja Saar rääkisid, et Rakvere linnalt kuuse eest saadava raha kavatsevad nad annetada. "Otsustasime pereringis, et annetame selle summa LGBT+ filmifestivalile Festheart ja Rakvere Kolmainu kogudusele, mille eesotsas on praost Tauno Toompuu," ütles näitlejanna Ülle Lichtfeldt. "Nemad on inimesed ja organisatsioonid, kes kannavad armastuse sõnumit."

Rakvere Keskväljakut ehtisid aastaid jõuluinstallatsioonid, mitte tavapärane kuusk. Kunstiteoste autor oli linnakunstnik Teet Suur, kes ei varja, et esindab LGBT kogukonda.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles