Julgel alustajal on naise nägu

Copy
Gerri Stets ja tema pagaritöökoda Würtspagar on lühikese ajaga saanud endale hulga andunud kliente ja tema hapusaiad on kuulsaks saanud väljaspool Rakveretki.
Gerri Stets ja tema pagaritöökoda Würtspagar on lühikese ajaga saanud endale hulga andunud kliente ja tema hapusaiad on kuulsaks saanud väljaspool Rakveretki. Foto: Marianne Loorents

Lääne-Viru arenduskeskuse välja antavat julge alustaja tiitlit püüdsid sel aasta kolm südikat naist, kes teavad täpselt, mis neil silmad särama paneb, ja neil on selge visioon, milline nende äri peab olema, et korra nende juurde tee leidnud klient tagasi tulema jääks.

Tänavuse julge alustaja tiitli laureaadi, Rakvere kesklinnas asuva pagaritöökoja Würtspagar omaniku Gerri Stetsi ettevõte sai tegelikult alguse armastusest hea lihtsa toidu vastu, mis pani teda oma pere tarvis leiba küpsetama ning viis väga populaarse hapusaia valmistamiseni. Lõpuks hakkas Stetside koduköök meenutama laborit, kus katsetusjärgus olevate toitude vahel enam liikuma ei mahtunud.

Eelmise aasta augustis tehti Gerri Stetsile ettepanek võtta üürile Rakvere Keskväljaku kõrval vanas turuhoones asuvad ruumid – sellest pakkumisest haaras naine kohe kinni ja seadis sisse Würtspagari-nimelise pagariäri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles