Lääne-Virumaale lisandus kuus koroonapositiivset

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Lääne-Virumaale lisandus viimase ööpäeva jooksul kuus koroonaviirusega nakatunut.
Lääne-Virumaale lisandus viimase ööpäeva jooksul kuus koroonaviirusega nakatunut. Foto: Dmitri Kotjuh

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4944 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 349 ehk 7,1 protsenti, edastas terviseamet.

Lääne-Virumaale lisandus kuus nakatunut. Juhtudest kolm on seotud nakatumisega töökohal, ühel juhul sai inimene viiruse pereliikmelt ja ühel huvitegevust harrastades.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 205 inimesel. Ida-Virumaale lisandus 75 uut ning Tartumaale 18 uut positiivset testitulemust.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 270,51 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 4,9 protsenti.

Ida regiooni tööpiirkonnas on 14 aktiivset kollet. Koolikoldeid on neli: Sillamäel kaks, Kohtla-Järvel üks ja Jõhvis üks. Lasteaiakolle on Narvas ja Kohtla-Järvel. Töökohakoldeid on viis: üks Narvas, üks Narva-Jõesuus, üks Sillamäel, üks Jõhvis ja üks Tapal. Kohtla-Järve tervishoiuasutuses on 56 inimesega kolle. Viru vangla koldes on 250 inimest ja Narva jäähokikoldes 73 inimest. Ida regionaalosakonna jälgimisel on ligi 5100 inimest, kellest nakatunuid on 850.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles