Võsu rannaala uuendus sai valmis

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Parkla ehitus oli projekti üks olulisemaid osasid. Uue parkla valmimine peaks aitama lahendada ka igasuvist parkimismuret Võsul.
Parkla ehitus oli projekti üks olulisemaid osasid. Uue parkla valmimine peaks aitama lahendada ka igasuvist parkimismuret Võsul. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Hiljuti lõppes hiliskevadel pihta hakanud Võsu rannaala uuendamine. Haljala vallavanema sõnul oli suurimaks katsumuseks ehituse juures dušikabiinidesse sooja vee saamine.

Sel aastal Võsul tehtud mahukad renoveerimistööd jõudsid viimaks lõpule. Randa said uued riietuskabiinid, ehitati dušikabiinid, rajati mänguväljak, välijõusaal, korvpalliväljak, purskkaev ja palju muud, mis alale värske ilme annavad.

Vallavanem Ivar Lillebergi sõnul osutus projekti kõige keerulisemaks osaks dušikabiinidesse sooja vee saamine. "Esialgne lahendus on meil välja mõeldud, aga eks järgmine hooaeg võib meile veel murekohad kätte näidata," kõneles vallavanem. Samuti oli probleeme korvpalliväljakuga, mis valede joonte tõttu esialgu üsna veidra väljanägemisega oli. "Korvpalliliidu soovitusel vahetasime rõngad ja korvilauad ka ära. Need on nüüd professionaalide tasemel, mis võimaldab rannas tulevikus ka korvpallivõistlusi pidada," rääkis Lilleberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles