Spordikoolis jätkatakse kergejõustiku sisetreeninguid, kuid võistlused lükkuvad edasi

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rakvere spordikooli direktor Jaak Vettik.
Rakvere spordikooli direktor Jaak Vettik. Foto: Ain Liiva

Rakvere spordikooli õpetaja hiljutise haigestumise tõttu koroonasse nädalaks ajaks koduõppele suunatud kergejõustikuosakonna ettevalmistusrühmades harjutavad lapsed võivad naasta esmaspäevast treeningutele.

Spordikooli direktor Jaak Vetti lausus, et trennideks on avatud Rakvere staadioni sisekergejõustikuruum, mistõttu välitingimustes ükski kergejõustikulaps harjutama ei pea. Lõppeval nädalal kasutasid õues treenimise võimalust vanemate klasside kergejõustiklased ning nende juhendajad.

Muudatusi tehti ka kohalikku kergejõustiku võistluskalendrisse. Edasi lükati 1. detsembriks kavandatud laste kergejõustiku võistlussarja "TV 10 olümpiastarti" maakondlik jõuproov ning 8.–10. detsembrile planeeritud Lääne-Viru õpilaste aastalõpu kergejõustikuvõistlused.

"Kõige nooremate, 7–9-aastaste ja 10–11-aastaste võistlused loodame läbi viia jaanuaris. Vanemate õppurite jõuproov on praeguse plaani järgi veel selle aasta 29. detsembril," sedastas Jaak Vettik, kelle sõnul jälgitakse hoolega olukorda ja teavitatakse asjaosalisi kohe, kui midagi peaks muutuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles