President andis Tamsalu õpetajale üle aasta vabatahtliku tunnustuse

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
President Kaljulaid tunnustas vabakonda. Teiste seas pälvis aasta vabatahtliku tunnustuse Tamsalu gümnaasiumi inglise keele õpetaja Anne Kraubner.
President Kaljulaid tunnustas vabakonda. Teiste seas pälvis aasta vabatahtliku tunnustuse Tamsalu gümnaasiumi inglise keele õpetaja Anne Kraubner. Foto: Mattias Tammet/presidendi kantselei

President Kersti Kaljulaid andis pühapäeval Anija mõisas üle külaliikumise Kodukant ja vabaühenduste liidu tunnustused kodanikuühiskonna tegijaile ning aasta vabatahtlikele. Vabatahtlike kaasaja ja juhendajana pälvis au ja kiituse Tamsalu gümnaasiumi inglise keele õpetaja Anne Kraubner.

Anne Kraubner on vabatahtliku tegevuse valdkonnas südamega asja juures. Just niimoodi iseloomustas õpetajat Tamsalu gümnaasiumi direktor Aivi Must. "Ta on kaasanud ja vabatahtliku töö pisiku andnud paljudele oma õpilastele ja kolleegidele. Ta veab eest mitmeid huvitavaid Erasmuse ja teisi projekte, mis seovad õpilasi ja kolleege omavahel, maailmaga ja palju teiste noortega üle ilma," lausus Must.

Kraubner on olnud maailmahariduse, arengukoostöö ja humanitaarabi organisatsiooni Mondo tegevusega seotud juba aastaid. Uuel nädalal algab Tamsalu gümnaasiumis kaheksandat korda maailmanädal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles