Õpetaja vaba tahet pärjati tunnustusega

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
President Kersti Kaljulaid tunnustas aasta vabatahtlikke ja kodanikuühiskonna aasta tegijaid. Teiste seas pälvis tunnustuse Tamsalu gümnaasiumi inglise keele õpetaja Anne Kraubner (keskel).
President Kersti Kaljulaid tunnustas aasta vabatahtlikke ja kodanikuühiskonna aasta tegijaid. Teiste seas pälvis tunnustuse Tamsalu gümnaasiumi inglise keele õpetaja Anne Kraubner (keskel). Foto: Vladislav Musakko

Raugematu innuga panustamine on see, millega on silma jäänud tänavu aasta vabatahtlike kaasajaks ja juhendajaks valitud Anne Kraubner. President Kersti Kaljulaid andis pühapäeval Anija mõisas üle tunnustused aasta vabatahtlikele ja kodanikuühiskonna edendajatele.

Kui Tamsalu gümnaasiumi inglise keele õpetaja Anne Kraubner kuulis, et tema on pälvinud vabatahtlike kaasaja ja juhendajana au ja kiituse, oli ta sõnatu. “Olin keeletu ja meeletu. See on minu jaoks suur au,” ütles Kraubner.

Õpetaja sõnas, et kui ta luges, mida tema endised õpilased suure tunnustuse kohta kirjutasid, tulid tal pisarad silma. “Olen väga tänulik. Luban endast anda kõik, et oma õpilasi kasvatada headeks maailmakodanikeks, et avada nende silmaringi, et nad näeksid suurt pilti, mitte ei oleks ainult oma mätta otsas,” rääkis Kraub­ner. See oli justkui tänukõne, sest tunnustusele ei saanud Tamsalu gümnaasiumi õpetaja järele minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles