Artistlik bass noppis konkursilt peavõidu ja kolm eripreemiat

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Vello Jürna konkursi finalistid Maarja Purga (vasakult), Maari Ernits, Kristjan Jaanek Mölder, Tuuri Dede, Janari Jorro ja Raiko Raalik, kes pälvis võidu ning kolm eripreemiat.
Vello Jürna konkursi finalistid Maarja Purga (vasakult), Maari Ernits, Kristjan Jaanek Mölder, Tuuri Dede, Janari Jorro ja Raiko Raalik, kes pälvis võidu ning kolm eripreemiat. Foto: Jaan Krivel

Armastatud tenori Vello Jürna kodupaigas Väike-Maarjas kaikus seltsimaja kaunitest häältest ja särises võistluspinge. Klassikalise laulukunsti tulevikutähtedest osutus konkursi säravaimaks bass Raiko Raalik.

Väike-Maarjast pärit tenori Vello Jürna, kes saanuks täna 61-aastaseks, auks ja mälestuseks võistelnud noored lauljad panid soololauludesse ja aariatesse kogu hinge ja tunnete tulevärgi. Kolmes pingelises voorus selgusid nende hetkede tipud.

Vello Jürna nimelise noorte lauljate konkursi võitnud bass Raiko Raalik napsas lisaks peapreemiale kolm eriauhinda: PromFesti, Eesti Kontserdi ning teatri Vanemuine välja pandud preemiad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles