Jõuluinstallatsioonilt varastati kitseke

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Rakvere linnakunstnik Marju Püümets hindab väga taaskasutust: vanad kaablirullid on saanud uue elu jõululoos. Nendest valmistatud alusele kuuse alla pandi algul jänes ja kaks kitse. Aga kuna üks kitsedest ära varastati, on seal selle asemel rebane – loodetavasti jäävad need kaunistused oma kohale.
Rakvere linnakunstnik Marju Püümets hindab väga taaskasutust: vanad kaablirullid on saanud uue elu jõululoos. Nendest valmistatud alusele kuuse alla pandi algul jänes ja kaks kitse. Aga kuna üks kitsedest ära varastati, on seal selle asemel rebane – loodetavasti jäävad need kaunistused oma kohale. Foto: Ain Liiva

Rakvere linnakunstnik Marju Püümets on tänavuse advendiaja tarbeks koos meeskonnaga välja mõelnud ja teoks teinud mitu ideed, et linnaruumi kaunistada ja pühademeeleolu luua. Näiteks on Keskväljakul kaablirullidele pandud loomafiguurid.

Need said paika reedel enne esimest adventi ning laupäevaks oli keegi sisse vehkinud sealt ühe kitsekese. “Algul oli kaablirullil kitsi kaks, aga jõudsime ühe asemele teha rebase,” rääkis linnakunstnik Marju Püümets.

Nii et selleks ajaks, kui oli käes aeg advendituled süüdata, oli “ära jalutanud” kits endale asendaja saanud ning möödaminejad, iseäranis lapsed, nähtu üle rõõmsad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles